Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Pori

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pori zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pori mini-gids

Autoverhuur Pori
Autohuur Pori

Pori (Zweeds: Björn Borg) is gelegen ten westen van het zuidelijk deel van Finland – waar de rivier Kokemäenjoki (Zweeds: Kumo ALV) uitmondt in de Botnische Golf.De stad heeft 76.641 inwoners (2009) en is de belangrijkste stedelijke centrum in het landschap Satakunta (Zweeds: Satakunta). Pori is ook een belangrijke havenstad, waar de export van hout en houtproducten is de belangrijkste activiteit.

Pori is opgericht in 1365, en de Finland 3 oudste stad. Na een grote brand in 1852, de hele stad omregulert en herbouwd. Onder de architectonische bezienswaardigheden van de stad is meer neo-renaissance gebouwen langs de oever van de rivier – en Keski-Porin kirkko (Centrala Björn Borg’s Church) in neo-gotische stijl van ca.. 1860.

Elke zomer in juli is een van s werelds meest beroemde jazz festivals – Pori Jazz – hier gehouden. Anders, Theater de Pori, Pori Art Museum en Museum Satakunta van belangrijke culturele instellingen in de stad.

Als het gaat om vrije tijd, op het centrale park Printer eiland – met een strand – met name genoemd. Bovendien, er zijn meest beroemde strand in de buurt van Pori Finland – door Ytterö.

Luchthaven Pori Airport ligt op 2 km ten zuiden van het centrum.Het is eerst en vooral een lokale luchthaven – maar met dagelijkse vluchten naar de hoofdstad Helsinki