Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rovaniemi Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rovaniemi Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rovaniemi Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Rovaniemi Luchthaven
Autohuur Rovaniemi Luchthaven – Foto: © Lauri Silvennoinen

Rovaniemi Airport ligt op 10 km ten noorden van Rovaniemi. Er is geen shuttle tussen de luchthaven en om de 15 Rovaniemi minuten. Er zijn 7 verschillende bedrijven dat de huur van een auto op de luchthaven, zijn er Avis, Europcar, Hertz, Toyota huur, Sixt, Tran Vell en Scandia huur

400.477 passagiers een bezoek aan de luchthaven in 2008 en het is de 4 grootste luchthaven in Finland. Roller Banner kruist de poolcirkel. Het seizoen voor charterverkeer is van november tot januari, en vooral met Kerstmis, wanneer Velen komen naar Santa Claus Village en Santa Park, bezoek ligt op slechts een paar mijl van de luchthaven.

Rovaniemi Airport kan bieden een paar koffies, souvenirwinkels en plicht. Er is een brede selectie van hotels ligt in de buurt, een van hen is het Hotel Santa Claus.