Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rovaniemi

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rovaniemi zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rovaniemi mini-gids

Autoverhuur Rovaniemi
Autohuur Rovaniemi

Rovaniemi is het commerciële en culturele centrum in noordelijke landschap van Finland, Lapland. De stad, waar ook de Universiteit van Lapland, heeft 59.353 inwoners (2008). Hoewel Rovaniemi is een kerk sinds de Middeleeuwen, niet de stad de handel in rechten tot 1960. Er had zeker zijn stedelijke-type gebouwen op de locatie, maar de meeste gebouwen werden verbrand door de Duitsers in 1944.

Na 2 World War II, een nieuw centrum, gelegen aan de samenvloeiing Kemijoki en Ounasjoki voldoen, ontworpen door de beroemde architect Alvar Aalto (1898-1976).Hij is ook verantwoordelijk voor een aantal van de stad de openbare gebouwen: Stadhuis (City Hall), Stadsbibliotheek en Lappiahuset   (Welke huizen van de stad theater).Het meest monumentale gebouw in Rovaniemi is genoeg, echter, cultureel-en congrescentrum Arcticum, in 1992 gebouwd volgens de plannen van een Deense architectenbureau.

Rovaniemi is ook wel bekend als woonplaats van de Kerstman. De hele Santa twee landen (pretparken met gnome-thema):   Santa Park en Santa Claus ‘Village – beide gelegen net ten noorden van de rivier Kemijoki.Een half miljoen bezoekers komen hier elk jaar alleen maar Santa Claus (jultomten / Joulupukki bezoek).

Ook wintersport Ounasvaara net buiten de stad is een attractie dat veel toeristen trekt hier in de winter.

Rovaniemi Airport is een lokale luchthaven heeft dat voor een aantal van het charterverkeer – evenals regelmatige vluchten van Helsinki.