Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Salo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Salo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Salo mini-gids

Autoverhuur Salo

Autohuur Salo – Foto: © Japiot

De kustplaats Salo is in het zuidwesten van Finland hoek – in het bijzonder het landschap Varsinais-Suomi (Zweeds: Eigenlijk League Finland ).De stad, die ongeveer.55.000 inwoners, had de handel in rechten in 1960 – maar lang een stedelijke nederzetting (Salo is voor het eerst genoemd in schriftelijke bronnen al in 1325).

Salo is vooral bekend om zijn high-tech industrie. Onder andere fabrikant van mobiele telefoons Nokia heeft zijn belangrijkste fabriek hier ..

Don culturele instellingen hebben een centrale functie in de stad: Cultuurhuis KIVA (concerten, dans en theater) en Salo Art Museum – gevestigd in een 100 jaar oude, gerestaureerde loc nummers. Daarnaast heeft de stad heeft verschillende musea.

Anders, Salo is in een gebied met veel natuurlijke wonderen – en recreatiegebied Meri-Teijo, gelegen bij de zee net buiten de stad, is een zeer populaire bestemming. U kunt golfen, vissen, boten huren en paddle een kano of kajak.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Turku (ABO) Airport, 52 km ten westen van Salo.

Nederlands