Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Turku

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Turku zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Turku mini-gids

Autoverhuur Turku
Autohuur Turku

Turku (Zweeds: ABO) is gelegen in de zuidwestelijke hoek van Finland, waar de rivier Aura die loopt in de Archipelzee – dat wil zeggen, de wateren tussen de Golf van Finland en Botnische Golf.Archipelzee (Saaristomeri) is ook de naam van de grootste archipel van Finland, hier gevestigd. Turku, waarvan ongeveer 180.000 inwoners (2007), heeft het landschap behoort tot Eigenlijke Finland (Suomi Varsinais).

Historisch, Turku lange perioden had een sterke Zweedse elementen, maar vandaag 88% van de bevolking spreekt Fins.

Turku, opgericht in de jaren na 1200, is de oudste stad van Finland’s – en was in de Middeleeuwen, zelfs de meest belangrijke. Verschillende overlevende gebouwen van de stad documenteren belang, met inbegrip Turku Cathedral in de late 1200’s (nationale heiligdom van Finland) en Turku Castle, die is opgenomen in de 1280’s.

Anders zijn er een aantal culturele bezienswaardigheden in Turku. Hier, Turku / Turku Art Museum is vernoemd, gelegen in een monumentaal pand uit 1891 in nyromantisk stijl. De Ambachten Museum Kloster Backen is een populaire toeristische attracties. In werkelijkheid, het is hier om te praten over een hele stad uit 1700 die bewaard zijn gebleven bijna in zijn geheel. Twee van bijzondere museum van de stad heeft ook een grote toeristische toestroom: Forum Marineum (een maritiem museum, waar onder andere de prachtige volle tuigage schouder Suomen Joutsa ervaring uit 1902) en de Sibelius Museum (met een groot instrument collectie, inclusief notities overlevingspensioen en manuscripten uit Finland wereldberoemde componist, Jean Sibelius).

Gezinnen met kinderen kiezen vaak voor een excursie naar de kleinere naburige stad Naantali (Zweeds: Nådendal), 18 km ten westen van Turku, omdat we vinden dat het grote avontuur park Muumimaailma (Mumin Medievärlden). Het is gebaseerd op de beroemde verhalen van Tove Jansson over de Moomins.

Turku heeft een veerverbinding naar Mariehamn op Åland en Stockholm – en 8 km ten noorden van de stad Turku Airport Airport.