Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Savonlinna

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Savonlinna zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Savonlinna mini-gids

Autoverhuur Savonlinna
Autohuur Savonlinna

Savonlinna (Zweeds: Savonlinna), die heeft van 27.746 inwoners (2009), ligt in Zuid-Savo landschap – in het zuidoostelijk deel Finland. De afstand naar de Russische grens is minder dan 70 km. reeds opgericht in 1639 – en het centrum is gelegen in een prachtige omgeving op verschillende eilanden in de zeestraat tussen de meren en Haapavesi Pihlajavesi.

De beroemdste bezienswaardigheid is het middeleeuwse kasteel Olavinlinna (Zweeds: Olof Borg). Het werd gebouwd door de Zweden in 1470, en elk jaar sinds 1967, heeft de internationaal gerenommeerde Savonlinna Opera Festival is hier gehouden. Bovendien, de binnenplaats trefpunt voor een jaarlijks festival ballet.

Een andere belangrijke bezienswaardigheid in stoomboot Savonlinna het verkeer op alle meren die verbonden zijn met elkaar in de uitgestrekte Saimaa systeem. In de zomer kun je cruise met een van de stoomschepen – en men kan ook ravotten in een van de vele andere activiteiten die de stad en het omliggende gebied te bieden heeft: kanoën, vissen, zwemmen, golf, enz. In de winter, de twee ski net buiten Savonlinna zeer populaire bestemming.

Barnefamiler op vakantie in Savonlinna kan een excursie ook voor kiezen om het activiteitencentrum Kesämaa Aqua Park, gelegen 30 km ten zuidoosten van de stad – in Punkaharju. Anders, Savonlinna sinds 2000 is arrangørby vastgesteld voor een heel bijzondere kampioenschap – World mobiele telefoon gooien!

Savonlinna luchthaven, 15 km ten noorden van de stad, een lokale luchthaven met regelmatige vluchten naar Helsinki.