Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Vaasa Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Vaasa Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Vaasa Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Vaasa Luchthaven
Autohuur Vaasa Luchthaven

Vaasa Airport (VAA) ligt 9 km ten zuiden van Vaasa. Er is een bus elk uur van de luchthaven en in de Vaasa. De auto bedrijven die zijn gevestigd op de luchthaven zijn Hertz, Avis, Scandia huur, Toyota Interest, Sixt en Europcar.

343.395 passagiers een bezoek aan de luchthaven in 2008, is het de 5e grootste luchthaven in Finland door het aantal passagiers.De Finnair en Finncomm Airlines bedient voornamelijk de luchthaven, maar zijn er ook diverse chartervluchten naar Zuid-Europese bestemmingen van de Vasa. Het is voor het al jaren verkozen tot beste luchthaven van Finland.

Vaasa Airport heeft een restaurant, maar bieden geen belasting op hun websites. Andere faciliteiten zijn de mogelijkheden voor kinderopvang, brievenbus en telefoon.Er zijn geen hotels op de luchthaven.