Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Vaasa

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Vaasa zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Vaasa mini-gids

Autoverhuur Vaasa
Autohuur Vaasa

Vaasa (Zweeds: Vaasa) ligt aan de westkust van Finland, in grond-Österbotten (Fins: Pohjanmaa).De stad heeft ca. 60.000 inwoners, van wie ongeveer 25% hebben in het Zweeds als hun moedertaal.   In de gebieden rond de stad is de relatie het tegenovergestelde: er is een Zweedse meerderheid taal.

De stad is vernoemd naar de Zweedse kongeætten Vasa, en werd opgericht in 1606 door koning Karel IX. Het oude centrum was inidlertid verplaatst. 7 km na een grote brand in 1852.Vaasa is een stad waar onderwijs centraal staat. In aanvulling op de universiteit finnews ook verschillende speciale scholen hier.

Vaasa en het omliggende gebied is rijk aan bezienswaardigheden. Buiten de stad ligt het bijzondere karakter van het gebied Kvarken skärgärd, die op de UNESCO World Heritage List. Vermeld moet ook Kvarken Natuur Centrum Terra Nova, die deel uitmaakt van Österbottens Museum. Buiten Vaasa is ook het astronomisch observatorium Söderfjärdens Meteoria, recht op een 500 miljoen jaar oude meteoriet krater.

Anders, Vaasa bekend als een opwindende culturele stad, die opera heeft zowel haar eigen, en zowel de Finse en de Zweedse-sprekende taal-theater. En het pretpark Wasalandia is voor de hand liggende bestemmingen als reizen met kinderen.

Vaasa Airport, ligt op 9 kilometer ten zuidoosten van de stad, een lokale luchthaven met regelmatige vluchten naar Helsinki en Stockholm.