Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Besançon

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Besançon zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Besançon mini-gids

Autoverhuur Besançon
Autohuur Besançon

Besançon is een stad in het oosten van Frankrijk, ten oosten van Dijon en westen van het Zwitserse Bazel. Besançon is de hoofdstad van de regio Franche-Comte in het departement Doubs. De stad aan de rivier de Doubs heeft ca. 135.000 inwoners.

Besançon is misschien het best bekend als de geboorteplaats van de vader van Les Miserables van Victor Hugo. De stad is het centrum van de Franse horloge-industrie. De stad heette in de Romeinse tijd Vesontio. De stad was de hoofdstad sequanernes en behoorde tot de Bourgogne. Vanaf 1184 was de stad een onafhankelijke stad in de Franche-Comte. Franse Besançon werd in 1674. Besançon centrum is gelegen op een schiereiland, met pieren en promenades langs de oevers. Op een 118 meter hoge rots is een fort gebouwd in de jaren 1600. Besançon locatie heeft de stad en het kasteel van een strategische locatie. Hier zijn enkele herinneringen uit de Romeinse tijd, met inbegrip van een triumfbue, amfitheater en viaduct. De stad heeft ook een kathedraal, die is begonnen in 300, die inmiddels meerdere malen herbouwd.

Pontarlier Airport is 44 kilometer buiten van Besançon en Dijon ligt 71 kilometers van de stad.