Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bazel

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bazel zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bazel mini-gids

Autoverhuur Bazel
Autohuur Bazel

Bazel is gelegen in het noordwestelijke deel van Zwitserland – precies op de grens met Duitsland en Frankrijk. Hoewel het een binnenzee, de schepen vanwege de verbinding met de zee via de rivier de Rijn, die stroomt door het centrum. Meervoud De taal van Bern is Duits. De stad, die ongeveer. 180.000 inwoners (bijna 700.000 met voorsteden), is de derde grootste in Zwitserland – en de hoofdstad van het kanton Bazel-Stadt. Het is vooral bekend om zijn uitgebreide chemische en farmaceutische industrie.

Een van de attracties in de oude binnenstad van Bazel is het Rathaus (stadhuis), met de wortels teruggaan tot 1300 eeuw (gerenoveerd en herbouwd in 1700). Het ligt op het centrale plein van de stad, waar elke dag is een levendige en zeer populaire groente-, fruit-en bloemenmarkt. Anders is de middeleeuwse kathedraal van Münster van Bazel, in rode zandsteen, een beroemde trekpleister in Bazel. In de oude stad is verder een aantal historische bezienswaardigheden.

Bazel wordt beschouwd als een van de belangrijkste culturele steden van Europa, en er zijn een groot aantal interessante musea, galerieën en theaters hier. Elke zomer de stad gastheer van de Grote, internationalisering alle kunstbeurs Art Bazel – dat galeriehouders en kunsthandelaren te trekken uit de hele wereld.

De internationale luchthaven van Euro Airport Bazel-Mulhouse-Freiburg ligt in Frankrijk, op slechts 6 km ten noorden van Bazel centrum.De belangrijkste luchthaven voor de drie steden – in drie verschillende landen: Bazel (Zwitserland), Mulhouse (Frankrijk) en Freiburg ( Duitsland ).