Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Montpellier Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Montpellier Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Montpellier Luchthaven mini-gids

Montpellier Luchthaven
Autohuur Montpellier Luchthaven

Montpellier – Mediterranee Airport (MPL) is gelegen op 7 km ten zuidoosten van Montpellier.
Er is een bus die rijdt tussen de luchthaven en Montpellier, maar het is niet vaak het geval dat de taxi is een goede optie. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt biedt Citer auto.

In 2005 bezochten meer dan 1,3 miljoen passagiers Montpellier – Mediterranee Airport. Het wordt geserveerd door Air France, maar vooral door low cost maatschappijen zoals Ryanair en easyJet. De meeste bestemmingen binnen Frankrijk, met ongeveer 14 dagelijkse vluchten naar Parijs.Er zijn internationale routes naar LondenMadridFrankfurt en Amsterdam.

Ondanks het feit dat de luchthaven is klein, heeft een goede selectie van winkels. Er zijn onder andere, een speciaalzaak voor de Franse wijnen. De luchthaven heeft twee cafes / bars en een gastronomisch restaurant. Montpellier – Mediterranee Airport is ook uitgerust met draadloos internet, ATM, een business centre en een hotel bij de ingang van de luchthaven.