Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mulhouse

Bent u op vakantie en op zoek naar een huurauto in Mulhouse? Nou, er is een breed scala aan autoverhuurbedrijven om uit te kiezen. Als u een avonturier of een enthousiaste reiziger bent, is Frankrijk ongetwijfeld een aantrekkelijk land om te overwegen. Maar hoe verplaatst u zich van de ene naar de andere toeristische bestemming? U kunt een uitstap naar keuze maken en in uw eigen tempo van de ene naar de andere stad reizen. 

Mulhouse reisgids

Autoverhuur Mulhouse
Autohuur Mulhouse

Mulhouse is een bekende toeristische attractiestad die in het oosten van Frankrijk en vlakbij de Duitse en Zwitserse grens ligt. De stad heeft een bevolkingsdichtheid van 110.755 inwoners, volgens de statistieken van 2019. De stad wordt omringd door steden als Riedishiem, dat op 1.55 mijl (2.5 kilometer) afstand ligt en Lutterbach, dat op 2.59 mijl (4.17 kilometer) afstand van Mulhouse ligt. In Mulhouse worden reistijden beïnvloed door verschillende factoren zoals de route die u neemt, de spitsuren, de snelheid en de wegafsluitingen. Als u van plan bent om in Frankrijk te gaan toeren, is Mulhouse zeker de moeite waard. 

Waarom geven toeristen de voorkeur aan Mulhouse als bestemmingsstad? Wat is er uniek aan deze stad? Nou, deze stad heeft verschillende aantrekkelijke toeristische attracties te bieden. Om te beginnen staat Mulhouse bekend om haar opvallende autotentoonstelling van Bugatti en Mercedes modellen op Cite de automobile. In het treinmuseum krijgen reisliefhebbers de gelegenheid om een prachtige tentoonstelling van treinwagons en locomotieven uit 1878 te bekijken. De neogotische tempel is een ander wonder dat bezoekers aantrekt, gezien het feit dat de tempel in de 12e eeuw werd gebouwd en verschillende glas in lood vensters heeft. 

  • Mulhouse heeft een geschatte bevolking van 110.755 inwoners 
  • Mulhouse bevindt zich in Oost-Frankrijk 

Houdt u ervan om tijdens uw vakantie met vrienden, familie en collega’s naar de dierentuin te gaan? Nou, dan zou Mulhouse uw one-stop-bestemmingsplaats moeten zijn. Mulhouse Zoo is algemeen bekend omwille van zijn tijgers, maki’s en ijsberen. De dierentuin heeft een tuin vol met planten met verschillende texturen en geuren. Tijdens uw bezoek aan deze stad komt u ook het Museum van Bedrukt Textiel tegen. In dit museum krijgt de bezoeker de mogelijkheid om een grote collectie prenten en textiel uit de 18e eeuw te bekijken. 

Een ander unieke attractie van Mulhouse is de metalen uitkijktoren die in de 19e eeuw werd opgericht. De Tour du Belvedere ligt op een heuvel om de bezoekers een uitzonderlijk uitzicht te bieden. Andere sites die u kunt bekijken tijdens uw bezoek aan Mulhouse zijn het Salvatorpark en het Musee Historique. Het Musee Historique is zo ontworpen dat de oude antiekliefhebbers goed worden verzorgd, aangezien de zaal zich richt op schilderijen, artefacten en oud meubilair. In een notendop, Mulhouse is goed verbonden met andere steden en de bewoners zijn niet alleen gastvrij maar ook welwillend. 

Op verkenning met uw huurauto

Als u eenmaal in Mulhouse bent aangekomen, hoe bent u dan van plan uw favoriete bestemmingen te bezoeken? Nou, of u nu van plan bent om een park, een oud stadhuis of een restaurant te bezoeken, het is aan te raden om dit met een huurauto te doen. Het beste aan huurauto’s is dat u een model kunt kiezen dat aan uw reisbehoeften en specificaties voldoet. Le 4 is een van de polpulaire plaatsen om te eten wanneer u Mulhouse bezoekt. Het restaurant ligt op slechts 430 meter afstand van de stad Mulhouse. Met een huurauto bent u daar binnen 5 minuten. 

De kerk van St. Stephen is een andere toeristische trekpleister om te overwegen wanneer u Frankrijk bezoekt. De kerk ligt op 303 meter afstand van Mulhouse stad. Met uw huurauto kan u de kerk binnen 4 tot 5 minuten bereiken. De rijtijd verschilt echter afhankelijk van de spitsuren, de snelheidslimieten en het type auto dat wordt gebruikt. Het voormalige stadhuis is een andere bestemming om te overwegen. Dit ligt op 315 meter afstand van de stad Mulhouse. Het duurt maximaal 5 minuten om uw bestemming te bereiken. 

Na een lang avontuur in Mulhouse, waar ga je dan een dutje doen of overnachten? Kyriad Hotel Mulhouse ligt op 106 meter van de stad Mulhouse en is een ideale plek om uit te rusten. Kyriad is een one-stop bestemming die beschikt over logeerkamers, warme baden en amusementszalen. Het hotel heeft een lounge waar bezoekers zich kunnen amuseren en tegelijkertijd een drankje kunnen nuttigen. Met uw huurauto heeft u slechts 4 minuten nodig om het hotel te bereiken. 

Wanneer u een ander land of een andere stad bezoekt, is het raadzaam om plaatsen te vinden waar u basisvoorzieningen kunt krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld hoofdpijn krijgen na uw lange vlucht. Waar is de beste apotheek om pijnstillers te kopen? In Mulhouse is Chemist’s alom bekend bij de bewoners, aangezien de onderneming al sinds 1649 operationeel is. De winkel ligt naast de Rue des Boulangers en ligt op 89 meter afstand van Mulhouse-stad. U heeft slechts 3 minuten nodig om de apotheek te bereiken via uw huurauto. Bezoek de apotheek en geniet van een klantenervaring op zijn best. 

Luchthavens

Er zijn verschillende luchthavens in de buurt van Mulhouse die zowel binnenlandse als internationale vluchten aanbieden. Binnen de luchthavens zijn er gerenommeerde autoverhuurbedrijven die er trots op zijn u de beste auto aan te bieden die aan uw specificaties voldoet. VTC Transfert is een luchthaven die pendeldiensten aanbiedt. Hier kunt u een auto huren van Thrifty and Avis-agentschappen. Bezoekers gebruiken deze luchthaven naar andere bestemmingen zoals Basel, Zwitserland en Freiburg. 

Zurich Airport is een andere luchthaven waarop u kunt vertrouwen tijdens uw bezoek aan Mulhouse. Zürich is zowel een binnenlandse als een internationale luchthaven die toeristen toegang biedt tot andere bestemmingen zoals Zwitserland, Freiburg en Bazel. De luchthaven beschikt over autoverhuurbedrijven zoals onder andere Hertz, Europcar en InterRent. Hier kunt u een auto huren om verschillende bestemmingen te bezoeken vanaf 24 euro per dag. 

EuroAirport is een internationale luchthaven die gevestigd is in Saint-Louis. De luchthaven is ingericht om drie verschillende landen te bedienen. Als u een huurauto in de luchthaven nodig heeft, kunt u de agentschappen Hertz, Goldcar, dol en Avis bereiken. Deze agentschappen bieden u een breed scala aan automodellen om uit te kiezen. Bezoekers gebruiken EuroAirport om andere bestemmingen zoals Freiburg, Zwitserland en Basel te bereiken. 

Verkeer

Aan welke kant van de weg moet je rijden als je Mulhouse bezoekt? Wel, de regels voor het rijden verschillen afhankelijk van het land. In sommige landen worden chauffeurs geacht links te rijden, tenzij ze inhalen en andersom. In Mulhouse moet u de rechterkant van de weg gebruiken tijdens het rijden met uw huurauto. Alle automobilisten worden verondersteld zich te houden aan de vastgestelde regels of worden beboet. 

Wat is de vastgestelde maximumsnelheid in Mulhouse? In Frankrijk worden de wegen goed onderhouden. Als bestuurder kunt u in de verleiding komen om de snelheidslimiet te overschrijden. Op dit moment worden bestelwagens, motorfietsen en auto’s verondersteld een maximumsnelheid van 129 km/u in acht te nemen. Echter, de snelheid voor automobilisten die gebruik maken van de eenrichtingsverkeerswegen daalt tot 79 km/u. De snelheidslimiet in bewoonde en stedelijke gebieden is vastgesteld op 50 km/u. 

In een notendop, Mulhouse staat bovenaan de lijst van toeristische bestemmingen. De stad heeft een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden die geschikt zijn voor bezoekers van alle leeftijden. Meer nog, reizen naar verschillende bestemmingen is eenvoudig gemaakt door het feit dat reizigers een auto kunnen huren tegen een goedkope, aantrekkelijke prijs. Wat gebeurt er als u een plaats met uw huurauto bezoekt en van plan bent om daar wat tijd door te brengen? Er zijn verschillende parkeermogelijkheden beschikbaar om ervoor te zorgen dat u geniet van uw rit in Mulhouse. De parkeertarieven zijn gestandaardiseerd om aan alle reizigers tegemoet te komen.