Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Chios

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Chios zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Chios mini-gids

Chios
Autohuur Chios

Chios (Chios, Chios) is gelegen in de Egeïsche Zee – Op 7 km van de kust van Turkije – en is de 5e grootste eiland van Griekenland. Het eiland heeft 54.000 inwoners (2006), en staat bekend om haar prachtige landschap en goed klimaat. Chios is ook weinig toeristisch, en heeft vele kleinere steden met authentieke Griekse sfeer.

Chios werd veroverd door de Turken in 1556, en het eiland was onder hun heerschappij tot 1912 toen het deel van de Griekse staat.

De hoogste berg is Pelineon Oros, dat is 1297 m.

De hoofdstad van Chios-stad – of Chora – gelegen op het eiland het oosten van de kust, en heeft ongeveer 30.000 inwoners.De stad heeft het eiland belangrijkste haven, en de bezienswaardigheden hier is een prachtig middeleeuws kasteel, een archeologisch museum en een Byzantijns museum. In het centrum zijn parken en pleinen, en de hoofdstraat “Aplotarias” .15 km van Chios-stad is het klooster Nea Moni van 1000 is, genoteerd op   UNESCO World Heritage List en is een belangrijke toeristische attractie.Een andere attractie op het eiland is het dorp Pirgy – gelegen in het zuiden en wordt de “kleurrijke gemeenschap” omdat de huizen zijn ingericht in zwart en wit. Ook Mesta – gelegen ten zuidwesten van het eiland, heeft vele unieke bouwwerken uit de 1200s – is een populaire toeristische bestemming. Ook Karfas Beach, dat is de beste van Chios, genoemd. Het is net ten zuiden van de hoofdstad gelegen.

Luchthaven Chios Airport ligt op 3 mijl ten zuiden van Chios-stad gelegen.