Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Halkidiki

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Halkidiki zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Halkidiki mini-gids

Halkidiki
Autohuur Halkidiki

De prefectuur van Halkidiki (Chalkidiki ook wel) is een schiereiland in Griekenland, ten noordwesten gelegen van Centraal-Macedonië – de Egeïsche Zee.Schiereiland heeft 105.000 inwoners, maar in de zomer groeit de bevolking aanzienlijk vanwege het grote toerisme hier.
Halkidiki grenzen naar Thessaloniki in het noorden – de tweede grootste stad van Griekenland. De hoofdstad van Halkidiki is Polygyros, gelegen op het schiereiland en heeft ongeveer 10.700 inwoners.

Zuid-Halkidiki is de drie bergachtige schiereilanden Kassandra, Sithonia en Athos. Op het verre westen Cassandra   zijn verschillende populaire badplaatsen en resorts – met inbegrip van Hanioti, Pefkohori en Nea Skioni.Alle kamers zijn uitnodigende zandstranden, kristalhelder zwemmen en uitstekende mogelijkheden voor watersport. Dit is ook grote hotels, en de meeste toeristische steden hebben goede nachtleven met restaurants en pubs.

In het zuidelijkste deel van het schiereiland Athos – ten oosten van Halkidiki – live ca. 1700 monniken in een klooster complex (20 single-kloosters), met wortels in de oudheid. De kloosters rondom de heilige berg Athos – en vormt een autonome mini-staat in de Griekse Republiek. In deze “monastieke staat” het is verboden terrein voor vrouwen, en mannen moeten gelden voor inreisvisum twee maanden van tevoren.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Thessaloniki Macedonië Airport, gelegen ongeveer 70 km ten noorden van de hoofdstad Polygyros