Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Karpathos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Karpathos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Karpathos mini-gids

Karpathos
Autohuur Karpathos

Het Griekse eiland Karpathos ligt in het oosten van de Egeïsche Zee, en is de tweede grootste (en Zuid) eiland in de Dodekanesos. Karpathos is 50 km lang en 11 km op het breedste, en het ligt midden tussen de toeristische eilandenRhodos en Kreta.
Karpathos heeft ongeveer 6500 inwoners, maar in de zomer de bevolking kan tot 20.000 toenemen vanwege de vele toeristen die vakantie komen op het eiland. Karpathos is een rustig eiland dat zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen.

Het eiland staat bekend om zijn dramatische landschap en de vele mooie zandstranden. De hoogste top is Kali Limni is 1215 m.

Op het eiland zijn ongeveer 10 dorpen, waar iedereen heeft zijn traditionele Griekse stijl. De hoofdstad is Pigadia, gelegen aan de zuidoostkust van Karpathos. Pigadia heeft ongeveer 3000 inwoners, en is een   havenstad waar is er ook een veerverbinding naar Athene, Kreta en Rhodos.De hoofdstad heeft een grote toestroom van toeristen in de zomer, en de 4 km lange zandstrand is waarschijnlijk de grootste attractie. Pigadia heeft ook een populaire open-lucht theater met culturele evenementen en concerten in de zomer.

Andere bekende toeristische steden op het eiland is Lefkos, Amopi en Kira Panagia. Het zuidelijke deel van Karpathos is een populair gebied voor windsurfers.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Karpathos Airport, gelegen 15 km ten zuidwesten van de hoofdstad Pigadia