Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Korfu Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Korfu Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Korfu Luchthaven mini-gids

Korfu Luchthaven
Autohuur Korfu Luchthaven – Foto: © Magnus Manske

Corfu Ioannis Kapodistrias International Airport is gelegen 3 km ten zuiden Corfu en een halve mijl ten noorden van Pontikonisi.Vanaf de vroege ochtend en ’s middags, een bus rijdt elk half uur tussen Corfu en de luchthaven, anders elk uur. Het is mogelijk om een auto te huren, autoverhuur bedrijven zoals Avis, Europcar, Hertz en Sixt.

Corfu Airport is in de eerste plaats bestemming voor chartermaatschappijen. Het verkeer is het hoogst tussen april en oktober en tijdens de week. Het vliegt ook lijnvluchten naar 9 verschillende internationale bestemmingen, voornamelijk gevestigd in Duitsland.

De luchthaven beschikt over een receptie open, die alleen open is tijdens de zomermaanden, en vier bars en cafes. Het heeft ook geldautomaten, apotheken, vrij van rechten, en diverse reisbureaus.

Ariti Hotel is gelegen op de luchthaven.