Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lesvos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lesvos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lesvos mini-gids

Lesvos
Autohuur Lesvos

Het Griekse eiland Lesvos (Lesbos) ligt in het noorden in de Egeïsche Zee, en heeft ongeveer 110.000 inwoners. Lesbos is vaak genoemd omwille van zijn smaragdgroene groene landschap. De hoogste toppen zijn Lepetymnos en Olympos – beide gelegen 967 m.

Op het eiland vindt u de traditionele dorpen voor mensen die willen ‘ervaring’ echte Griekenland, en langs de kust zijn zandstranden en pittoreske baaien.

De hoofdstad van Lesbos ligt aan de zuidoostkust, en riep Mytilini (Mytilini). De stad heeft ca. 35.000 inwoners met een mooie haven met een veerverbinding naar andere Griekse bestemmingen, waaronder Athene, Thessaloniki en Rhodos.

Mytilini heeft een aantal toeristische attracties – waaronder een archeologisch museum, diverse indrukwekkende kerken, “Liberty” in brons en Mytilini Castle uit 1384 – Gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad. Het fort wordt nu gebruikt voor culturele evenementen.

Andere opmerkelijke steden op het eiland is Plomari, Molyvos (Mithymna) en Eresos en badplaatsen van Agios Isidoros, Anaxos en Petra.

De luchthaven van Lesbos – Mytilini International Airport “Odysseas Elytis” – net ten zuiden van de hoofdstad gelegen.