Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mykonos Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mykonos Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mykonos Luchthaven mini-gids

Mykonos Luchthaven
Autohuur Mykonos Luchthaven

Mykonos Ijsland National Airport (JMK) is een kleine luchthaven gelegen op 4 km buiten de stad Mykonos. Er is geen openbaar vervoer vanaf de luchthaven, zodat de taxi is de beste optie. Veel hotels bieden hun eigen vervoer, echter. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven, met inbegrip van Avis, Hertz en Sixt. Er is weinig informatie in het Engels over de luchthaven.

Mykonos Airport werd geopend in 1971 en in 2003 was 340 000 passagiers een bezoek aan de luchthaven. Degenen die regelmatig routes lopen het hele jaar door, luchtvaartmaatschappijen Aegean Airlines en Olympic Airlines. De drukste route is om Athene. Tussen mei en oktober zijn er ook veel chartermaatschappijen en luchtvaartmaatschappijen die hier vliegen. EasyJet-vluchten van en naar LondenRomeMilaan en Parijs.

De luchthaven heeft geen eigen restaurant, maar een cafe dat elementaire levensmiddelen en dranken, ATM, vrij van rechten en souvenirwinkel verkoopt. Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar de nabijgelegen Tharroe van Mykonos Hotel De Luxe heeft vergaderzalen en conferentiecentrum.