Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mykonos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mykonos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mykonos mini-gids

Mykonos
Autohuur Mykonos

Het Griekse eiland Mykonos ligt in de Cycladen in de Egeïsche Zee en behoort tot Griekenland. Het heeft een relatief beperkt gebied (86 km2) – en wordt minder beïnvloed door hoge bergen dan veel andere Griekse eilanden (het hoogste punt ligt op 364 m).

Er zijn ca. 9.000 mensen in Mykonos – de meest in het kapitaal Mykonos-stad (Chora). Er is ook een archeologisch museum, waar onder andere toont archeologische vondsten uit de naburige eilanden Delos en Rheneia. Anders is het eerste en belangrijkste toeristische eiland staat bekend om. Als een vakantiebestemming voor beroemdheden uit de hele wereld, Mykonos ook een reputatie als een plaats met een zeer actieve en diverse nachtleven – en er zijn ook een aantal clubs voor homo’s en lesbiennes hier.

Mykonos is soms aangeduid als zowel “White Ijsland” en “The Blue Ijsland. De termen weerspiegelt het feit dat er heel veel mooie, witte huis hier – met blauwe deuren en luiken.

Van Mykonos stad zijn er veerboten naar dergelijke eilanden Naxos en Santorini – en naar de haven van Piraeus in Athene. Luchthaven van het eiland – Mykonos International Airport – ligt op ca.. 4 km van de hoofdstad.