Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Naxos

Overweegt u een uitstap te maken en de stad Naxos te verkennen, en bent u bezorgd of er wel een autoverhuurbedrijf is zodat u zich gemakkelijk in de stad kan verplaatsen? U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken, want er zijn een heleboel autoverhuurbedrijven die een breed scala aan autoverhuuropties bieden waaruit u kunt kiezen. Een auto huren is eenvoudig en gemakkelijk in de stad. U kunt echter ook naar gelijk welke website voor autoverhuur gaan om uw gewenste auto te huren. 

Naxos gids

Naxos
Autohuur Naxos

Naxos is een stad op het gelijknamige Griekse eiland in de Egeïsche Zee. Het ligt aan de westkant van het eiland Naxos. Het is de grootste stad en de hoofdstad van het eiland Naxos. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 126.957 vierkante kilometer. Naxos stad zelf is de thuisbasis voor slechts 2000 inwoners, maar het eiland als geheel telt ongeveer 20.000 mensen. De producten die in de stad worden geproduceerd, waaronder de kitronlikeur (een likeur van de citroenboom), en de aardappelen, worden in heel Griekenland op grote schaal geconsumeerd. 

Naxos stad heeft een rijke historische achtergrond. Het heeft een vreemde mix van traditionele en Venetiaanse Cycladische architectuur. Naxos stad heeft ook een haven, die vaak te vinden is in tal van prachtige schilderijen die velen aantrekkelijk vinden en is zeker een plek voor een snelle foto! Verder heeft u de mogelijkheid om schitterende monumenten te zien zoals Portara, het klooster van St. John Chrysostom en de kathedraal, het Archeologisch Museum van Naxos, Yria, de Collectie van het Volksmuseum en vele andere. 

De stad is een van de mooiste steden van de Cycladen omdat het zijn unieke traditionele en authentieke karakter heeft behouden. Naxos stad heeft verschillende restaurants, monumenten en musea die u ook kunt bezoeken. Echter, het eiland als geheel heeft een heleboel mooie en aantrekkelijke plaatsen die u kunt verkennen tijdens uw bezoek. Zo staat het eiland ook bekend om zijn prachtige stranden en andere oude sites zoals de berg Zeus, de Kouros, Apiranthos en nog veel meer. 

Het weer en de klimatologische omstandigheden in Naxos stad zijn erg gunstig, waardoor het een goede plek is om uw volgende vakantie door te brengen. In Naxos stad is het klimaat mediterraan met regenachtige, milde winters en zonnige, warme zomers. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 12°C in januari en februari, terwijl de gemiddelde temperatuur varieert tot 24.5°C in juli en augustus. De warmste maand (met de hoogste temperatuur) is juli, terwijl de koudste maand januari is. 

Op verkenning met uw huurauto

Er zijn een enorm aantal aantrekkelijke en mooie plekken die u met uw huurauto kunt verkennen. De eerste plaats die u moet bezoeken is het portaal, dat door de lokale bevolking Portara wordt genoemd. De plaats is wat werd voltooid van Delian Apollo’s tempel. De afstand tussen het vliegveld en het portaal (Portara) is ongeveer 3.9 km via Andrea Papandreou, wat ongeveer 10 minuten duurt om er met uw huurauto te komen. 

Het Archeologisch Museum is een andere interessante plek die u moet bezoeken tijdens een bezoek aan de stad Naxos. Het museum bevindt zich in de wijk Kastro in Naxos. Het historische museum is gehuisvest in het oude Venetiaanse museum, dat vroeger een handelsschool was. Hier vindt u een prachtige collectie kunstwerken en objecten. De geschatte afstand tot de locatie is 4.4 km via Andrea Papandreou, wat ongeveer 11 min. duurt om er te komen in uw huurauto. 

U kunt ook de Routsouna Waterval bezoeken voor een prachtige natuurbeleving. De afstand tot de waterval is 20.4 km via Epar.Od. Naxou-Monis, en Epar.Od. Naxou-Chalkiou, waar u met uw huurauto in ongeveer 38 min. naartoe kunt. Er zijn ook nog verschillende andere plaatsen die u kunt bezichtigen tijdens uw bezoek aan de stad Naxos, zoals de Bazeos Toren, Agios Mamas, de Tempel van Dionysus en nog veel meer. Ook de prachtige stranden die de stad heeft zijn een bezoek waard. 

Luchthavens

De stad Naxos heeft slechts één grote nationale luchthaven op haar naam staan, Apollon, de luchthaven van Naxos. De luchthaven ligt op 2 km afstand van de belangrijkste stad en de haven van Naxos eiland. De luchthaven ontvangt passagiers en vluchten vanuit Athene. 

Voor een gemakkelijke en vlotte verplaatsing binnen de stad zijn er veel autoverhuurbedrijven die goedkope autoverhuurdiensten aanbieden op de luchthaven. Enkele van de autoverhuurbedrijven waaruit u kunt kiezen zijn Naxos Fun, Alamo, Avis, Enterprise, Europcar en nog veel meer. Autoverhuur opties die u zult tegenkomen omvatten Economy, Compact, SUV’s, Luxe, enz. 

Een andere luchthaven in de buurt van de stad Naxos is de luchthaven van Paros, die op 45 km en gescheiden door een zeeëngte van Naxos ligt. De luchthaven bedient het eiland Paros. De luchthaven is gelegen in het zuidelijke deel van het eiland, en het is 45 km afstand van de stad Naxos. Er zijn veel autoverhuurbedrijven die u kunt gebruiken om die stad te verkennen. Sommige van deze bedrijven omvatten Avis, Budobtain, Europcar, enzovoort. Autoverhuur opties zijn onder andere Economy, Compact, enz. 

Verkeer

De toestand van het wegennet in de stad Naxos is in zeer goede staat. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u de stad wilt verkennen. Echter, net als andere aantrekkelijke steden heeft ook de stad Naxos zijn spitsuur. De vroege spits in de stad Naxos is van 5:00 tot 10:00 uur en later van 16:00 tot 20:00 uur. Het is aangeraden om de meeste grote wegen te vermijden tijdens deze uren. 

Bovendien moet u de regels en voorschriften van de stad volgen wanneer u de stad in uw huurauto verkent. Er zijn snelheidslimieten die je moet gehoorzamen. De snelheid op grote snelwegen mag niet hoger zijn dan 100-120 km/u, terwijl de snelheid op kleine snelwegen niet hoger mag zijn dan 80/90 km/u. Ook ligt de snelheidslimiet binnen woonwijken op 50 km/u. Parkeermogelijkheden in de stad zijn onder andere langdurig parkeren, kort parkeren, enz. U vindt ook gratis openbare parkeergelegenheid in de stad.