Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Paros

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Paros zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Paros mini-gids

Paros
Autohuur Paros

Het Griekse eiland Paros ligt in de Egeïsche Zee en is een van de grootste eilanden in de Cycladen. Paros is een   populaire toeristische bestemming en heeft ongeveer 15.000 inwoners (2009).Kleine, gezellige dorpjes met witgekalkte huizen en blauwe deuren domineren het eiland en langs de kust zijn prachtige stranden.

De belangrijkste stad heet Parikia (ca. 2000 inwoners), gelegen in een baai aan de noordwest kant van het eiland. Vanaf hier zijn er veerverbindingen tot veel andere Griekse steden en eilanden, met inbegrip Athene, MykonosNaxosSamosKretaIos en Santorini.

In Parikia vond een kleine maar interessante archeologisch museum – een tentoonstelling van 6000 jaar oude artefacten. Nabijgelegen Ekatontapylianí kerk – “kerk van de 100 deuren van 500’s. De kerk is meerdere malen herbouwd, het meest recent in 1960.

Anders, Parikia goede winkels, een bruisend nachtleven met bars en disco’s – en stranden met uitstekende mogelijkheden voor watersport.

Aan de noordkant van het eiland ligt de stad Naoussa, die ook veel vakantiegangers is in de zomer. Een bezoek aan het bergdorpje Lefkas wordt aanbevolen – waar de beroemde marmer mijnen zich bevinden.

Paros luchthaven Panteleio Airport ligt 9 km ten zuidwesten van Parikia, en heeft dagelijks vluchten van en naar Athene.