Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Santorini Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Santorini Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Santorini Luchthaven mini-gids

Santorini Luchthaven
Autohuur Santorini Luchthaven

Santorini (Thira) National Airport (JTR) is een kleine luchthaven, net ten noorden van het dorp Kamari en 7 km van de hoofdstad Thira ligt. Santorini is een van de weinige eilanden in de Cycladen met haar eigen luchthaven. Er zijn bussen die rijden tussen de luchthaven en Thira, en sommige hotels ook hun eigen vervoer. 4 verschillende autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven, Hertz, Europcar, Budget en Axion.

De luchthaven is een combinatie van civiele en militaire luchthaven. Luchtvaartmaatschappijen die regelmatig het verkeer hier is Olympic Air, Aegean Airlines en Athens Airways. In de zomer Santorini Airport wordt uitgebaat door meer dan 20 verschillende chartermaatschappijen.

Er zijn zeer weinig voorzieningen op de luchthaven. Er is geen vrij van rechten, maar een juwelier. De luchthaven heeft een geldautomaat en een bar.