Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Thessaloniki

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Thessaloniki zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Thessaloniki mini-gids

Thessaloniki
Autohuur Thessaloniki

Thessaloniki (Thessaloniki, Thessaloniki) is gelegen in het noorden van Griekenland – in de regio Centraal-Macedonië, en is een belangrijke haven.Het is ook het land de tweede grootste stad (363.987 inwoners in 2006) – en de hoofdstad van het administratieve district (prefectuur), Thessaloniki.

De stad heeft een lange en turbulente geschiedenis – en de historische monumenten in de stad zijn zeer talrijk. Hier, met name de goed bewaarde Byzantijnse kerken uit de periode 300 tot 700 ADKr. vermeld. De meest bekende is de Aya Sofia Kathedraal, St. Demetrius Cathedral (hagios Dimitrios).   Onder de vele andere historische en architectonische bezienswaardigheden zijn Galerius triumfbue (absis tou Galérion) uit het jaar 305 ADKr. en – niet in het minst – “Witte Toren” (Lefkos Pyrgos), dat is het symbool van de stad Thessaloniki. De collectie van de christelijke en Byzantijnse monumenten zijn nu op de UNESCO World Heritage List.

Thessaloniki heeft ook een geweldig aanbod van musea, theaters, galeries en andere culturele instellingen te pronken, en in 1997 was de stad de naam “Culturele Hoofdstad van Europa”.

De stad is natuurlijk ook een restaurant en utelivsby, en heeft een aantal zeer populaire winkelstraten, met name in het gebied rond de centrale Eleftherias Square.Elk jaar, in september, zal er een grote internationale beurs in Thessaloniki.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Thessaloniki International Airport “Macedonië”, welke is gelegen ca. 15 km ten zuidoosten van het centrum.