Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Boedapest Ferihegy Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Boedapest Ferihegy Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Boedapest Ferihegy Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Boedapest Ferihegy Luchthaven

Autohuur Boedapest Ferihegy Luchthaven – Foto: © József Süveg

Boedapest Ferihegy Airport ligt 16 km ten oosten ten zuidoosten van Boedapest in Hongarije .Het draait zowel bussen en treinen tussen de luchthaven en Boedapest.Autoverhuurbedrijven Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Alamo en Sixt is gevestigd in de aankomsthal van Terminal 2A en 2B.

8.443.053 passagiers bezocht Boedapest Ferihegy Airport, die in 2008 is het grootste vliegveld in Hongarije. De luchthaven is een hub voor de Hongaarse Malev Airlines en Wizz Air. Boedapest Ferihegy Airport en bedient voornamelijk binnenlandse bestemmingen, maar men kan ook reizen naar bestemmingen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten en Noord-Amerika.

Het is een goede selectie aan bars, cafes, restaurants en winkels in Boedapest Ferihegy Airport. Het biedt ook het bankwezen, een kapel, de mogelijkheid van kinderopvang, conferentie-en zakencentrum. Het onlangs geopende Hotel Stáció gelegen op de luchthaven.

 

Nederlands