Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Boedapest

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Boedapest zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Boedapest mini-gids

Autoverhuur Boedapest
Autohuur Boedapest

Boedapest (1,7 miljoen inwoners in 2009) is de Hongaarse hoofdstad, gelegen in het noorden centrale deel van het land – aan beide zijden van de rivier de Donau.Boedapest is het land de belangrijkste economische, culturele en administratieve centrum. Bovendien, de stad is een belangrijk knooppunt.

Boedapest heeft vele universiteiten en hogescholen, musea en kunstcollecties en veel mooie oude gebouwen, kerken en monumenten. Bovendien, botanische tuinen en dierentuinen. De stad is ook beroemd om zijn vele helende thermale bad.

Boedapest is v buitenwijken van Buda en Pest, aan weerszijden van de Donau. Districten zijn met elkaar verbonden via een aantal bruggen.

Parlement gebouw uit 1904, is een belangrijke toeristische attractie in de stad, en is een van de mooiste gebouwen van Europa in de neo-gotische stijl. Het Koninklijk Paleis (gelegen aan de Buda kant) is een populaire attractie. Dit was oorspronkelijk een middeleeuws kasteel in de late 1500’s, die later werd herbouwd en uitgebreid in neo-barokke stijl. Vandaag het kasteel herbergt een aantal belangrijke culturele instellingen, waaronder Nationaal Museum en Stedelijk Museum. Het kasteel is genoteerd op de UNESCO World Heritage List.

Andere bezienswaardigheden in Boedapest zijn onder St. Stephen’s Church uit 1905 (de stad de grootste kerk), Fishermen’s Bastion uit 1895 en de Millennium Square – met zijn indrukwekkende monument.

De internationale luchthaven van Boedapest Ferihegy Airport ligt 28 kilometer ten zuidoosten van het centrum.