Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Debrecen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Debrecen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Debrecen mini-gids

Autoverhuur Debrecen
Autohuur Debrecen

Debrecen is Hongarije op een na grootste stad met 206.000 inwoners (2009), en is de belangrijkste stad in de provincie Hajdú-Bihar.Het is gelegen in het oostelijke deel van het land, de Hongaarse verwijderen – ongeveer 35 km van de grens met Roemenië.

Debrecen is de oostelijke regio’s centrum voor financiën, handel, wetenschap en cultuur. De stad van de universiteit – gesticht 1912 – is een van de beroemdste inHongarije. hoofdgebouw universiteit heeft prachtige architectuur, gelegen in een prachtig park met een fontein en beelden.

Een ander bekend gebouw in Debrecen is de stad de belangrijkste kerk met haar twee karakteristieke torens.De kerk werd gebouwd in het begin av1800-eeuwse klassieke stijl.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn Daarin Museum – een cultuurhistorisch museum collectie. Csokonai Theater uit 1865, modem – een moderne, grote galerieën, Sainte Anne’s rooms-katholieke kathedraal uit 1700 en Aquaticum Spa (met een water-park).

De stad van de internationale luchthaven – Luchthaven Debrecen – gelegen op 5 km ten zuidwesten van het centrum.