Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Derry

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Derry zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Derry mini-gids

Autoverhuur Derry
Autohuur Derry

Derry is een stad gelegen aan de rivier de Foyle in de buurt van de top van Lough Foyle. Derry wordt begrensd door Ierland, en ligt ten noorden van Limerick. Het is de tweede grootste stad in Noord-Ierland, en de vierde grootste stad van de archipel. Derry of Londonderry ligt in een bergachtig gebied en heeft ca..   237.000 inwoners met de voorsteden. In het centrum is er leven rond. 100.000 inwoners.  

Derry is bekend om zijn architectuur, en St. Columba Kerk, Lange toren uit 1700 zijn een bezoek waard. Derry biedt ook interessante musea, zoals het Havenmuseum en Amelia Earheart Centrum. In november neemt meer dan 40.000 de straat op om te vieren van het land de grootste straatcarnaval. De stad biedt vele festivals, van het grootste filmfestival van Noord-Ierland in november, het International Jazz Festival in mei. Derry is ook een goede uitvalsbasis om te winkelen en pubturer.

Stad van Derr Airport ligt net buiten het centrum van de stad Derry