Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kerry

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kerry zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kerry mini-gids

Kerry
Autohuur Kerry

Kerry (Kerry County) is een county volledig zuidwesten van Ierland – met name in de provincie Munster.Het heeft een oppervlakte van 4.746 km2 en heeft een totale bevolking van ca. 140000 (2007). Ongeveer 25.000 van de inwoners woont in de hoofdplaats Tralee, die tevens de grootste stad in de provincie.

Tralee werd opgericht in de jaren na 1200, en had een centrale positie bij Kerry werd een zelfstandige provincie in 1606. Het schiereiland is waar het begin – en is een belangrijke toeristische bestemming. Hier kunt u het grootste waterpark van Ierland park – Aqua Dome – of u kunt langskomen als Kerry County Museum. In Tralee is ook de nationale volkstheater Siamsa Tire.

Het landschap is erg in Kerry vegetasjonsrik en mooi, met een reeks van baaien en schiereilanden langs de kust. Dingle schiereiland is onderdeel van het Killarney National Park, waar ook de Meren van Killarney en de omliggende gebieden.

15 km voor de kust zijn er verschillende eilanden, de meest bekende is de steile rotsachtige eiland Skellig Michael (Iers: Sceilig Mhichíl). Het was meer dan 600 jaar het centrum van een kloosterorde, en er is een klooster uit het jaar 588 ADKr. in een steile rotswand op het eiland. Het klooster is genoteerd op de UNESCO World Heritage List. Om er te geraken van het strand, heb je alle 620 stappen te beklimmen. Het hele eiland en de naburige eiland Little Skellig, heeft ook de status als natuurreservaat.

De luchthaven is Kerry Airport, die is gelegen in de provincie, hebben regelmatig vluchten naar DublinLonden en bepaalde bestemmingen op het Europese continent.