Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sligo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sligo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sligo mini-gids

Sligo
Autohuur Sligo

Sligo ligt aan de Ierse westkust, en is de op een na grootste stedelijke gebied in Connacht voor Galway.De haven van de stad Sligo is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam en heeft ca.. 18.000 inwoners.

In Sligo zijn er attracties zoals Abdij van Sligo, een Dominicaanse monkekloster, die werd opgericht door Maurice Fitzgerald in 1253. Twee branden in 1414 en 1642 laat de plaats in puin, maar veel van de structuur van de abdij blijven. Sligo heeft ook een monument ter nagedachtenis aan de vele mensen die tot de dood uitgehongerde het kader van de “aardappel hongersnood van 1845-1849. Daarna emigreerde 30.000 Ieren emigreerden naar de VS via Sligo.De stad heeft ook een kunstgalerie, Model Arts and Niland Gallery, die een permanente collectie van Jack B. Yeats, de beroemde dichter broer heeft. Bezoekers kunnen ook een bezoek aan de renbaan, spa of ga op de boottochten en vlieger.

Sligo Airport is acht mijl ten westen van Sligo centrum, in Strand Hill.