Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur New Delhi

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in New Delhi zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

New Delhi mini-gids

Autoverhuur New Delhi
Autohuur New Delhi

New Delhi is de hoofdstad van India en heeft een bevolking van meer dan 300, 000 (2007).New Delhi is gelegen ten zuidwesten van de stad Old Delhi en beide gelegen in het grootstedelijk gebied van Delhi, die een bevolking heeft van bijna 11 miljoen (2007). De stad is centraal gelegen in het noordelijke deel van India en werd gebouwd tussen 1912 en 1929. In 1931, New Delhi officieel de hoofdstad en nam over de status van Calcutta.

New Delhi is een relatief nieuwe stad, maar is gebouwd op de ruïnes van het historische steden. Historische sites in New Delhi onder Jantar Manta, dat werd gebouwd in de jaren 1700 als een astronomische waarneming sites met diverse astronomische instrumenten. Lysfestivalen Diwali is een van de vele religieuze feesten gehouden in New Delhi, in aanvulling op andere festivals zoals het Festival Dragon Kite Flying Festival en Spring Festival Vasant Panchami.

Indira Gandhi International Airport ligt op ca.. 15 km buiten New Delhi en is de drukste luchthaven in Zuid-Azië met 23 miljoen passagiers in 2007.