Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur New Delhi Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in New Delhi Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

New Delhi Luchthaven mini-gids

Autoverhuur New Delhi Luchthaven
Autohuur New Delhi Luchthaven – Foto: © Vm2827

Indira Gandhi International Airport (DEL) ligt 23 km ten zuiden van New Delhi. Er is een bus tussen de luchthaven en New Delhi, die duurt 50 minuten. Het is mogelijk om het huren van een auto met chauffeur op de luchthaven, maar er is geen mogelijkheid om een auto op de luchthaven New Delhi te huren. Dit is in overeenstemming met de praktijk in de meeste plaatsen in India.

23,97 miljoen passagiers een bezoek aan de luchthaven van New Delhi in 2007. De luchthaven is in expansie. Er dient te worden uitgebreid met de ontwikkeling van meer nieuwe terminals in 2030 zoals het bedoeld is om te kunnen 100 miljoen passagiers. De luchthaven is een hub voor 9 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder Air India, Air India en Indian Airlines Regionale. Er zijn goede verbindingen met andere landen in Azië, Europa, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

New Delhi Airport heeft een goede selectie van winkels, restaurants, bars en cafes. Andere faciliteiten omvatten een apotheek, kantoor speelgoed, baby / familie kamer, internet, bank, postkantoor en conferentiecentrum. Centaur Hotel is gelegen op 1 km van de terminal 2