Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Avellino

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Avellino zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Avellino mini-gids

Autoverhuur Avellino

Autohuur Avellino

Avellino, is de hoofdstad van de provincie Avellino en is gelegen in de regio Campanië. De regio is gelegen in het zuidelijke deel van Italië , grenzend aan de Middellandse Zee in het westen, terwijl de stad is over. 50 km landinwaarts.Het is bijna 60 km naar Napels aan de kust en is een van de grootste stad in het zuiden van Italië. Apennijnen gebergte rond Avellino en de rivier Sabato stroomt door de stad. De bevolking was meer dan 55 000 in 2009.

Er zijn veel aardbevingen in het gebied, maar Avellino nog veel behouden van de middeleeuwse sfeer. Van oude en eerbiedwaardige bouwwerk is nog steeds de kathedraal van de stad werd gebouwd in de 1100S en dat ziet men de overblijfselen van een kasteel dat dateert uit 800 – en 900-nummer. Monte Vergine is een bekend valfartskloster ca gelegen. 10 km ten noordwesten van Avellino, terwijl de actieve vulkaan de Vesuvius is ongeveer 60 kilometer afstand te vinden.

Luchthaven van Napels ligt op ca.. 50 km ten westen van de stad.

Nederlands