Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Napels Capodichino Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Napels Capodichino Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Napels Capodichino Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Napels Capodichino Luchthaven
Autohuur Napels Capodichino Luchthaven

Luchthaven van Napels (NAP) is gelegen ten noorden 7 mijl ten noordoosten van Napels. Er zijn goede busverbindingen tussen de luchthaven en Napels. Een nieuwe metro systeem dat de luchthaven met Napels verbindt is gepland voor 2011. Het is een goede keuze van autoverhuur bedrijven op de luchthaven: Avis, Europcar, Budget, Dollar, Locauto, Hertz, Sicilië-by-Car, Maggiore, Sixt Rent en Targa.

5.642.267 passagiers bezocht de luchthaven van Napels in 2008. Het heeft twee terminals, Terminal 2 zal alleen worden gebruikt voor chartervluchten en reizen is een stuk van terminal 1 19 verschillende luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar 19 verschillende internationale bestemmingen in Europa vanaf luchthaven van Napels.

Luchthaven van Napels heeft een goede selectie van ongeveer 20 winkels, van belasting aan lokale producten, en ongeveer 10 bars, cafes en restaurants. Het heeft ook de gezondheidszorg, business-en conferentiecentrum en een bank. De luchthaven heeft een nieuw hotel gelegen op het internationale aankomst terminal, Charming International Hotel.