Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Avezzano

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Avezzano zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Avezzano mini-gids

Autoverhuur Avezzano
Autohuur Avezzano

Avezzano ligt in het zuidelijk gedeelte en behoren tot de provincie L’Aquila, die deel uitmaakt van de regio Abruzzen. Avezzano ligt ongeveer in het midden van het land en het is over. 100 km aan de Adriatische Zee en op ongeveer 120 kilometer aan de westkust en de Tyrrheense Zee. De hoofdstad van Italië Van Rome ligt op ongeveer 100 km westelijk van Avezzano, die ongeveer een bevolking van. 40 000 in 2007.

De hele stad werd verwoest tijdens een aardbeving in 1915 waar alleen Casa dei Palazzi en delen van de Orsini-Colonna kasteel stond. Het kasteel is gerenoveerd en vandaag de dag grote evenementen en de Gallery of Modern Art. In de jaren 1800, de Fucino meer in de buurt van de stad drooggelegd en werd ontdekt beeldhouwwerken en grafstenen uit zowel de Romeinse tijd en Middeleeuwen te zien in Museum Lapidary. Na de aardbeving Avezzano werd gebouwd met brede en rechte straten en veel groen, waardoor de stad een moderne en frisse sfeer.

Leonardo da Vinci Fiumicino Airport is de grootste luchthaven van Italië en is ca.. 140 km ten westen van Avezzano.