Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cagliari

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cagliari zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cagliari mini-gids

Autoverhuur Cagliari
Autohuur Cagliari

Cagliari is de hoofdstad van het eiland Sardinië, de tweede grootste eiland van de Middellandse Zee.Cagliari is gelegen op de zuidelijke kust van het eiland is de belangrijkste zeehaven van Sardinië. We wonen ca. 165.000 inwoners, 300.000 met de voorsteden.   De stad heeft veerverbindingen naar Tunis, Italië Palermo en Civitavecchia.

De Italiaanse havenstad werd gesticht door de Feniciërs, en werd later een belangrijk punt kartagisk op het eiland Sardinië. De stad werd veroverd door de Romeinen 238 f. Kr. En door de Vandalen in 454 De stad heeft een archeologisch museum, het Museu Archeologico Nazionale, zoals heeft een bronzen beeld uit 5000 v. Chr.Museum Pinacoteca Nazionale di Cagliari geeft het gebied van kunst en geschiedenis van wapens, terwijl raccolta di Cère Anatomiche verschillende beangstigend wasmodellen. De stad heeft enkele Punische en Romeinse ruïnes in de stad, die grote bomaanslagen geleden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Cagliari heeft bezienswaardigheden zoals de kathedraal van Santa Cecilia uit de jaren 1300 en San Saturnino kerk en de mooie stranden en Poetto Calomosca

Cagliari-Elmas Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld, ca.. vijf kilometer buiten het centrum.