Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Palermo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Palermo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Palermo mini-gids

Autoverhuur Palermo
Autohuur Palermo

Palermo is de vijfde grootste stad van Italië en de hoofdstad van het eiland Sicilië. Met zijn 687.000 inwoners op de noord kust van het eiland in de Middellandse Zee, de stad is een drukke haven. Er zijn veerverbindingen naar Italië Napels en Tunis.

Palermo is misschien het best bekend als geboorteplaats van de maffia. Het is ook de plek waar de actie van de Godfather films van Francis Ford Coppola toegevoegd, evenals filmlocatie van de klassieke film Cinema Paradiso. Palermo is prachtig gelegen met een aangenaam klimaat. Het is rijk aan architectuur en heeft een groot toeristisch verkeer. Palermo heeft een katalaninspirert kathedraal en de catacomben, de Catacombe Cappuccini, met   gemummificeerde inboorlingen, die is goed bewaard gebleven.Gesu kerk is een van de best bewaard gebleven. In de Cappella Palatijn is de mooie gouden mozaïeken, en de voormalige koninklijke kamer in het Palazzo dei Normanni. La Marina boulevard die leidt tot La Flora, een tuin uit 1700.

Palermo International Airport is 32 km ten westen van de stad in Punta Raisi.