Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Campobasso

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Campobasso zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Campobasso mini-gids

Autoverhuur Campobasso
Autohuur Campobasso

Campobasso is de hoofdstad van zowel de provincie Campobasso en de regio Molise. De stad ligt in het zuiden van het land en het is over. 130 km naar Napels in het zuiden is een van de grootste steden in Zuid-Italië. Dat is ongeveer twee keer zo ver naar de westkust naar oostkust, en het aantal inwoners wordt geraamd op iets meer dan 50, 000 (2008).

De historische wijk biedt oude en imposante gebouwen. Een van de meest bekende is de Castello Monforte is een kasteel met zes torens gebouwd in de jaren 1400 en waar het de resten gevonden van vroegere nederzettingen. In hetzelfde gebied, kan men de Chiesa della Madonna del Monte, die werd voor het eerst gebouwd in de 12e eeuw, en St. George’s Church en San Bartolomeo kerk, beide daterend uit 1000. In het nieuwere deel van de stad kunt u ook een archeologisch museum bezoeken, en rond Pasen is het feest Misteri plaats.

Luchthaven van Napels wordt ook wel Capodichino Airport   ca gelegen. 80 km afstand van de stad.