Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cassino

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cassino zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cassino mini-gids

Autoverhuur Cassino
Autohuur Cassino

Cassino heeft een zuidelijke ligging in de regio Lazio en behoort tot de provincie Frosinone. Het is gelegen tussen de stad Napels en de hoofdstad Rome met ca. 100 km naar Napels in het zuiden en ongeveer 130 km naar Rome in het noordwesten.Het gebied is gelegen in de Apennijnen gebergte en de stad is gelegen langs de loop van de rivieren en de Rapido Liri. In 312 voor Christus Kr. was het gebied bewoond Casinum onderworpen aan de Romeinen, en vandaag is de bevolking van iets meer dan 30.000 (2007).

Cassino ligt aan de voet van de Monte Cassino en staat bekend om Benedictijner klooster dat boven de stad ligt op de top van de berg. Het klooster werd gesticht in 529 door bommen verwoest, maar tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog. Slag om Monte Cassino was een felle strijd tussen de geallieerden en Duitsland vanwege de strategische ligging in Rome, en de oude stad werd verwoest tijdens de gevechten. Het klooster werd gerenoveerd en de kathedraal van de stad werd herbouwd na de oorlog.

Capodichino Airport is een internationale luchthaven die deel uitmaakt van Napels en ligt op ca.. 95 km ten zuiden van Cassino.