Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Catania

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Catania zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Catania mini-gids

Autoverhuur Catania
Autohuur Catania

Catania ligt aan de voet van de grootste vulkaan van Europa, de Etna, aan de oostkust van Sicilië. Catania is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam, is gelegen aan de Ionische Zee. De stad heeft ca. 313.000   inwoners, is de grootste stad van Sicilië seconde.De buitenwijken zijn de bevolking van een miljoen mensen. Catania is een van de belangrijkste havens van Italië. Hier zijn geëxporteerd fruit, wijn, amandelen en hout.

Catania bekend om zijn barokke architectuur en stedenbouwkundige ontwerpen. Piazza del Duomo, is een levendige plaats met een elegante fontein, die is het symbool van de stad. Het   is ook het vertrekpunt voor de winkelstraat Etnea.Normandische kathedraal is in de Normandische stijl, en zeker een bezoek waard. Het centrum van Catania is op de UNESCO World Heritage List, samen met Val di Noto. Benedictijnse San Nicolò was ooit het grootste klooster. Piazzo Stesicoro de ruïnes van een Romeins amfitheater, en het Teatro Massimo is de ontmoetingsplaats voor jongeren. Catania is ook een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar de Etna.

Fontanarossa Airport is vier kilometer van het centrum.