Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Chiavari

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Chiavari zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Chiavari mini-gids

Autoverhuur Chiavari
Autohuur Chiavari

Chiavari behoort tot de provincie Genua en is gelegen aan de Italiaanse Rivièra. Het is gelegen in de regio Ligurië, die voor het noordwesten van Italië, vlakbij de plek waar het land begint uit te rekken in de Middellandse Zee.Het is ongeveer 40 km naar Genua, en door het volgen van de kust naar het westen, kom je op Nice in Frankrijk na ca. 230 km. Chiavari is gelegen aan de monding van de rivier Entella en de bevolking worden gemeten op bijna 30, 000 (2007).

Vanwege de mooie ligging is Chiavari in de eerste plaats een gewilde bestemming voor liefhebbers van zon en stranden. De oude stad is een bezoek waard vanwege de historische gebouwen, waarvan sommige dateert van 1200, met inbegrip van de kerk van San Salvatore di Levante. De kathedraal werd gebouwd in de jaren 1600 en Castello Chiavari is een fort dat werd gebouwd in de 1100S. Er zijn verschillende musea in de stad als een archeologisch museum, kunstmusea en het Zeemuseum.

Genoa Cristoforo Colombo Airport is Chiavari ligt bijna 50 km ten westen van.