Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Como

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Como zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Como mini-gids

Autoverhuur Como
Autohuur Como

Como is de hoofdstad van de provincie van Como en het eigendom van regio Lombardije, die is te vinden in het noordwestelijke deel van Italië. De stad is gelegen aan het Comomeer en het over gaat. 6 km naar de Zwitserse grens in het noorden en meer dan 200 km tot aan de Franse grens in het westen. Como was de naam Novum Comum Toen Julius Caesar vond plaats in de 1e eeuw voor Christus Kr, en vandaag is de bevolking van bijna 85.000 (2009).

Vanwege haar lange historie, er zijn veel oude sites in Como, en veel van de historische gebouwen in de oude stad met zijn oude muren en torens. De bouw van de kathedraal begon in de jaren 1300, terwijl de kerk van San Fidel werd gebouwd in de 1100S. Sant’Abbondio basiliek werd begonnen in 1000 en omvat schilderijen uit dezelfde eeuw en fresco’s uit de 1300. Como is een populaire bestemming voor toeristen vanwege de ligging in de buurt van de Alpen en de ligging aan het Comomeer.

Milaan Malpensa Airport is ongeveer. 50 km van de stad.