Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cortona

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cortona zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cortona mini-gids

Autoverhuur Cortona
Autohuur Cortona

Cortona is een stad die behoren tot de regio van Toscane en is volledig ten oosten van de regio gevestigd. Toscane is gelegen aan de westkust van het uitstekende deel van de Middellandse Zee in het westen en de Adriatische Zee in het oosten. Van Cortona is ongeveer 180 km naar de Middellandse Zee kust en ca. 190 km naar de Adriatische kust, terwijl het meer van Trasimeno ligt op bijna 13 km ten zuiden van Cortona. De bevolking was iets meer dan 20 000 in 2009.

Cortona is een oude stad die werd gebouwd door de Etrusken, die regeerde van ca Toscane. 700 f. KR en werd genomen door de Romeinen in 310 voor Christus Kr.Dit maakt Cortona op een van de oudste steden van de regio en is sterk beïnvloed door hoe het eruit zag in 1400. Street is smal en kronkelig, en het gebouw komt van de Italiaanse Middeleeuwen. Palazzo Pretorio is gebouwd in de jaren 1300 en vandaag is het gebouw waar de Etruskische Museum is gevestigd.

De luchthaven van Florence Amerigo Vespucci wordt ook wel het vliegveld of Peretola Airport ligt op ca.. 130 km ten noorden van Cortona.