Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cosenza

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cosenza zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cosenza mini-gids

Autoverhuur Cosenza
Autohuur Cosenza

Cosenza is de hoofdstad van de provincie Cosenza en is gelegen langs de loop van rivieren en Busento Crati in de zuidelijke regio Calabrië. De regio is gelegen aan de rand van het deel van Italië, dat uitsteekt in zee met de Ionische Zee aan de oostkust en de Middellandse Zee aan de westkust.Cosenza is centraal gelegen in de regio en het is ongeveer 40 km van de Middellandse-Zeekust. In 2009 was de bevolking gemeten op bijna 70 000

Cosenza heeft bestaan als een stad die al sinds vóór de Romeinen veroverden het gebied in 204 voor Christus Kr. Old Town is een mooie en charmante plaats met smalle straatjes en historische bezienswaardigheden, waaronder de kathedraal van de stad werd gebouwd in de 1100S en later gerenoveerd en verbouwd. In de kathedraal ziet u het beeld van Regina Isabella d’Aragona uit de jaren 1200, terwijl het nieuwere gedeelte van de stad biedt musea Museo Civico Archeologico, evenals een openlucht museum Museo Bilotti all’aperto met beelden van Salvador Dali en Emilio Greco.

Lamezia Terme Airport is de belangrijkste luchthaven in de regio en is ongeveer een uur rijden buiten de stad.