Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cremona

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cremona zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cremona mini-gids

Autoverhuur Cremona
Autohuur Cremona

Cremona is de hoofdstad van de provincie Cremona en behoort tot de regio Lombardije, gelegen in het noordelijke deel van Italië, grenzend aan Zwitserland in het noorden.Cremona heeft een locatie in de zuidoosthoek van Lombardije en is ca.. 90 km naar de mode stad Milaan in het noordwesten. Het is gelegen aan de oevers van de rivier de Po, en de bevolking wordt geschat op iets meer dan 70, 000 (2008).

Cremona is zeer bekend voor zijn goede en professionele fabrikanten van violen, die hier zijn gemaakt sinds de 1400, en er zijn mogelijkheden om workshops te bezoeken en te zien hoe de instrumenten zijn gemaakt. Piazza del Comune is vierkant en het centrum in de historische wijk en hier is de kathedraal van de 1100S. De kathedraal van de klokkentoren is de tweede hoogste bakstenen toren in Europa van bijna 113 meter en dat is Europa’s oudste toren van ruim 100 meter en werd gebouwd in 1309

Linate Airport is een van de drie luchthavens van Milaan en ligt ongeveer 70 km buiten Cremona.