Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Empoli

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Empoli zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Empoli mini-gids

Autoverhuur Empoli
Autohuur Empoli

Empoli is gelegen aan de rivier de Arno in de regio Toscane en het is over. 40 km van Florence in het oosten.De regio ligt in het noordelijk gedeelte, vlakbij de plek waar het land begint zich uit te strekken in een punt en voldoet aan de Middellandse Zee in het westen. Empoli een noordelijke ligging in Toscane en het is ongeveer 50 km van de stad Pisa aan de Middellandse Zeekust.De bevolking wordt geschat op bijna 50, 000 (2009).

Piazza dei Lioni is een plein in Empoli, waar de kerk Collegiata di Sant’Andrea is gevestigd. De kerk is een van de meest bekende attracties in de stad en heeft waarschijnlijk al sinds de 400, maar werd herbouwd in de 1000’s. Andere historische gebouwen zijn het Palazzo Pretorio die het stadhuis in Empoli in de Middeleeuwen en het Palazzo Ghibellino die gebouwd werd in de 1000 en was de plek waar de graven opgehoopt. Ongeveer 10 mijl ten noorden van Empoli is de stad van Vinci, die was Leonardo da Vinci’s geboorteplaats.

Peretola Airport wordt ook wel de luchthaven van Florence, en ligt op ca.. 40 km ten noordoosten van Empoli.