Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Ferrara

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ferrara zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ferrara mini-gids

Autoverhuur Ferrara

Autohuur Ferrara

Ferrara is de hoofdstad van de provincie van Ferrara met een bevolking van meer dan 130, 000 (2008). De stad ligt aan de oevers van de rivier de Po di Volano, die is een zijrivier van de rivier de Po en het noordoosten is gelegen ten noorden van de kuststreek van Emilia-Romagna, gelegen in Italië .Van Ferrara is over. 50 km naar de Adriatische kust naar het oosten, en het is een iets meer dan 50 km van Bologna in het zuidwesten.

Ferrara was een belangrijke stad tijdens de Italiaanse Renaissance en veel van de gebouwen zijn voorzien van dit moment. Castello Estense is een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad en bij zijn vier torens, gebouwd in 1300 – en 1500, terwijl de muren rond Ferrara werd gebouwd in 1400 en is een van de best bewaarde muren in Italië. Het archeologisch museum is in Palazzo Schifanoia uit de 15e eeuw, en de oude stad is genoteerd op de UNESCO-lijst van werelderfgoed.

Bologna Airport is ca. 50 km ten zuiden van Ferrara en wordt ook wel Guglielmo Marconi Airport.

Nederlands