Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Gorizia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Gorizia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Gorizia mini-gids

Autoverhuur Gorizia
Autohuur Gorizia

Gorizia is de hoofdstad van de provincie Gorizia die behoren tot de regio Friuli-Venetie Giuila en ligt aan de voet van de Alpen. De regio is gelegen in het noordoosten van Italië, grenzend aan Slovenië en de diepste kloof van de Adriatische Zee.Gorizia is gelegen in het zuidoosten van de regio’s hoek en strekt zich uit langs de Sloveense grens met de rivier de Isonzo westen van de stad en de grens in het oosten. Er zijn bijna 150 km naar Venetië naar het zuidwesten, en de bevolking van Gorizia wordt geschat op ca. 35.000 (2009).

Gorizia werd gebouwd in de 1000’s, maar een aantal van de historische gebouwen werden verwoest tijdens de 1 en 2 De Tweede Wereldoorlog, met inbegrip van de kathedraal van de stad. De kathedraal werd gebouwd in de jaren na 1200, maar slechts delen van het oorspronkelijke gebouw overleefde een De Tweede Wereldoorlog. Een beroemde bezienswaardigheid is het middeleeuwse kasteel dat ligt binnen de oude muren en gaat terug tot in de jaren na 1200. Na 2 De Tweede Wereldoorlog was de stad verdeeld in twee en aan, respectievelijk, Italië en Slovenië.

Friuli-Venetie Giulia Airport ook bekend als de Triëst Airport ligt ongeveer 30 km ten zuiden van Gorizia.