Autoverhuur Slovenië

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Slovenië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Slovenië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Slovenië mini-gids

Slovenië
Autohuur Slovenië

Slovenië ligt in het zuiden van Midden-Europa gevestigd en heeft 2 miljoen inwoners (2009). Het land grenst aan Italië in het westen, Kroatië in het zuiden en oosten,Hongarije in het noordoosten en Oostenrijk in het noorden.Bovendien, Slovenië kustlijn aan de Adriatische Zee in het zuidwesten.

Het landschap van Slovenië bestaat uit bergen, bossen en vlaktes – waar de Alpen bergketen ligt in het noorden. Slovenië heeft mediterraan klimaat langs de kust in het zuidwesten, alpine klimaat in de bergen en het klimaat in de rest van het land – met hete zomers en koude winters.

De hoofdstad Ljubljana heeft 268.000 inwoners (2008), en staat centraal in het land tussen de Alpen en de Adriatische Zee, op de rivier Ljubljana.De hoofdstad is de grootste stad van Slovenië en het land van de culturele, wetenschappelijke, economische en politieke centrum. De stad is vooral bekend om zijn middeleeuwse kasteel ligt op een heuvel, en de prachtige schilderachtige bruggen die de rivier de overspanning.

Andere belangrijke steden in het land zijn: Maribor, Celje, Kranj, Velenje en Koper.

belangrijkste internationale Slovenië – Ljubljana Jože Pucnik Airport (vaak simpelweg ‘Brnik Airport “) – ligt 26 km ten noorden van de hoofdstad.

Autohurengids.nl heeft een brede selectie van huurauto’s in Slovania in de grotere steden. Sommige van de auto’s die aangeboden worden zijn klein budget auto’s Peugeot 107 en Ford Fiesta van de cabrio en luxe auto’s als de BMW 3-serie en Mercedes C200.