Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Imola

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Imola zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Imola mini-gids

Autoverhuur Imola
Autohuur Imola

Imola is een stad die behoort tot de provincie van Bologna en is gelegen in de regio Emilia-Romagna in het noorden van Italië. Imola is gelegen ten oosten van de regio en het is ongeveer 50 km naar de oostkust en de Adriatische Zee, terwijl de provinciale hoofdstad van Bologna is te vinden sommigen. 30 km ten westen. Het is gelegen aan de oevers van de rivier Santerno en heeft een bevolking van bijna 70 000 (2007). Imola werd gesticht door de Romeinen onder de naam Forum Cornelii rond het jaar 82 v.Chr Kr.

Rocca Sforzesca is een fort uit de jaren 1300 waar het films getoond in juli en augustus. De kathedraal van de stad werd gebouwd in de 1100S, is gewijd aan San Cassiano en is meerdere malen verbouwd door de jaren heen, terwijl het Palazzo Tozzoni uit 1700 herbergt nu een museum. Het vele festivals gehouden in het gebied gedurende het jaar en een aantal van deze vindt plaats in de zomermaanden.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Forlì Airport ook bekend als Luigi Ridolfi Airport ligt ongeveer 30 mijl van Imola.