Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Imperia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Imperia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Imperia mini-gids

Autoverhuur Imperia
Autohuur Imperia

Imperia is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam gelegen aan de Italiaanse Rivièra en gemeten een bevolking van meer dan 40.000 in 2008. De stad behoort tot de smalle regio Ligurië, gelegen in het noordwesten van Italië, grenzend aan Frankrijk in het westen.Imperia is gelegen in het zuidwestelijke deel van het gebied grenzend aan de Ligurische Zee, die deel uitmaakt van de Middellandse Zee, terwijl de Franse grens is te vinden sommigen. 50 km van de stad.

Imperia is een resort in de eerste plaats vanwege de uitstekende ligging in de buurt van de Ligurische Zee en de stad woont vooral op het toerisme. Het is niet alleen de stranden en de verleidelijke zee, die bezoekers trekt, maar het gebied is ook bekend dat goede winter te bieden. In de omgeving kunt u ook een bezoek brengen oude kerken zoals de San Maurizio kathedraal uit 1700 en musea als een marine-museum en een olijf museum.

Het is ongeveer 100 km naar de Franse luchthaven van Nice Côte d’Azur Airport in het westen en naar Genua Cristoforo Colombo Airport in het oosten.